Over Ons

Onze goal is onze gasten te laten weten dat buitenlandse eten niet alleen lekker kan zijn maar ook gezond.

Dit ben ik

Als jonge meisje hielp ik al mee in de keuken. Sindsdien ben ik nooit meer gestopt met kleurig en geurig, vers en verrassend koken voor andere mensen.

Door mijn familie en levensloop heb ik twee unieke cross-over kookstijlen ontwikkeld: een Surinaamse basis verrijkt met Afrikaanse kruiden en specerijen, en een Spaanse basis met Italiaanse accenten.

Met mijn gerechten weet je zeker dat je iets unieks op tafel zet! Creatief met altijd een mooie balans in kleur, geur en bovenal smaak. Met verse en biologische ingrediënten van vertrouwde leveranciers en eigen kweek. Altijd met liefde en plezier bereid.

Na jaren werken in tophotels en Michelin-restaurants in Nederland en Amerika weet ik dat mijn kracht ligt in buffetten en beleving creëren.

Als zelfstandig cateraar sinds 2017 verwen en ontzorg ik mensen met heerlijke buffetten tot aan compleet aangeklede zaal voor bruiloften en andere feesten.
Gun Uzelf een culinaire verrassing. Wij gaan met liefde voor u aan de slag.

Nieuwe ontwikkeling

In de zorg merk ik dat er veel cliënten zijn die geen gezonde dag indeling hebben. Ook merk ik dat cliënten met een verstandelijk beperking bijna geen kans krijgen op de arbeidsmarkt .

Hier wil ik graag verandering in brengen door deze mensen een baan mogelijkheid te bieden.

Door hun het zelfde werk te laten doen als wij op een laagdrempelige manier.

Ze zullen bij de basis starten ( in onze moestuin) en mochten ze wilskracht tonen, kunnen zij zich ontwikkelen tot professionele gastheer/ gastvrouw. Iedere behaalde proces krijgt en certificaat waardoor ze naar de volgende stap doorstromen..

Uiteindelijk hopen wij hun te zien doorgroeien naar een regulaire arbeidsmarkt of hun een vast contact aan te bieden via ons.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij proberen onze cliënten in hun eigenkracht te zetten. Doordat wij kijken naar hun mogelijkheden.

Daarom bieden wij een plek aan waar zij hun gaven mogen en kunnen ontwikkelen.

Hierdoor voelen onze cliënten zich waardevol, gezien en gehoord en dit zal hun welzijn verbeteren. Dit leidt tot een volwaardig en gelukkig leven. En dat zult u zeker terug zien.

Hoe mooi is het dat ik de 2 dingen waar ik gepassioneerd over ben, kan combineren? Ik ben een zorgmens in hart en nieren. Maar heb ook een passie voor mensen entertainen.

Omdat ik niet een van mij passie wil laten vallen is deze concept ontstaan.

Omdat wij het noodzakelijk vinden dat verschillende mensen elkaar ontmoeten tijdens bijzondere gebeurtenissen. Want iedere mens is bijzonder en we hebben allemaal wat moois te bieden.

FRESHHOMEMADEFOOD VERBIND GRAAG MENSEN MET ELKAAR

Recente fotos